22 Ocak 2014 Çarşamba

Simit deyip geçme :D

Gönderen Zeynep KURT zaman: 13:27
Şu günlerde aşçılığa merak sarmışken araştırmacı damarım tuttu yine :D Simit diyip geçme insan bunu yemeye kıyamaz ya olurda MSA ( Mutfak Sanatları Akademisi) de eğitim alıp aşçı olma yolunda ilerlersem ben direk altını toz haline getirip simit yapcam öyle daha güzel olur :D Aşçı Frank Tujague tarafından New York'taki Westin Hotel için üretilen bu simit, trüf kreması ve yenilebilir altınla servis ediliyor.Bu akdar bilgi yeter :D Belki ilerleyen zamanlarda aşçı olmak ile ilgili sahip olduğum bilgileri sizlerle paylaşabilirim :D

0 yorum:

Yorum Gönder

 

yazdım çizdim hayal ettim Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review